niedziela, 15 lipca 2018

Aby przetwory nie fermentowały:



Aby dżemy i powidła nie fermentowały się
Oto mój niezawodny i niejednokrotnie sprawdzony sposób Aby dżemy , powidła i konfitury nie fermentowały się, na dno słoików należy włożyć odrobinę świeżego imbiru pokrojonego na wiórki.

https://gotujmy.pl/aby-dzemy-i-powidla-nie-fermentowaly-sie,artykuly-kulinarne-abc-artykul,8082.html

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Witajcie na moim blogu armio czytelników 😊

Zanim napiszesz coś głupiego, ODROBACZ SIĘ!!!

🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎

Do wrogów Indianki i Polski:
Treści wulgarne, kłamliwe, oszczercze, manipulacyjne, antypolskie będą usunięte.
Na posty obraźliwe obmierzłych gadzin nie mam zamiaru odpowiadać, a jeśli odpowiem - to wdepczę gada w błoto, tak, że tylko oślizgły ogonek gadziny nerwowo ZAMERDA. 😈

Do spammerów:
Proszę nie wklejać na moim blogu spamu, bo i tak zmoderuję i nie puszczę.

Please no spam! I will not publish your spam!