pi膮tek, 15 wrze艣nia 2017

Rydz 馃槉



3 komentarze:

  1. Rydze to moje ulubione grzyby.Tylko dawno ich nie zbiera艂am ,mog臋 kupi膰 na targu.Wysyp grzybow w tym roku ,z tego co widz臋 na straganach /a nie w lesie,niestety/ jest ogromny.
    Wspaniale ,ze takie okazy grzyb贸w rosn膮 w Twojej okolicy.
    Rydze na patelni臋 i do marynaty ,inne ususz ,na zim臋 ,jak znalaz艂.
    Pozdrawiam i 偶ycz臋 niezmiennie wytrwa艂o艣ci.
    Czy masz ju偶 deski na dach? Zimno idzie ,nie mozesz mieszka膰 w stajni.

    OdpowiedzUsu艅
  2. Rydze raczej do suszenia si臋 nie nadaj膮. Najsmaczniejsze sma偶one na patelni na maselku. Grzybki myjemy, odcinamy n贸偶ki, rozgrzewamy mas艂o i podsma偶amy z prawej i lewej strony lekko posypujac sol膮. Pycha. Smacznego

    OdpowiedzUsu艅

Witajcie na moim blogu armio czytelnik贸w 馃槉

Zanim napiszesz co艣 g艂upiego, ODROBACZ SI臉!!!

馃悗馃悗馃悗馃悗馃悗馃悗馃悗馃悗馃悗馃悗

Do wrog贸w Indianki i Polski:
Tre艣ci wulgarne, k艂amliwe, oszczercze, manipulacyjne, antypolskie b臋d膮 usuni臋te.
Na posty obra藕liwe obmierz艂ych gadzin nie mam zamiaru odpowiada膰, a je艣li odpowiem - to wdepcz臋 gada w b艂oto, tak, 偶e tylko o艣lizg艂y ogonek gadziny nerwowo ZAMERDA. 馃槇

Do spammer贸w:
Prosz臋 nie wkleja膰 na moim blogu spamu, bo i tak zmoderuj臋 i nie puszcz臋.

Please no spam! I will not publish your spam!