kozlarz czerwony.Jadalny,grzyb szlachetny,doskonaly rowniez do suszenia.Grzyby o takim gabczastym spodzie kapelusza ,tzw sitkowatym sa bezpieczne do spozycia
RANCHO NA MAZURACH GARBATYCH - Życie w harmonii z Naturą... Blog dzielnej kreatywnej romantyczki z miasta, gorącej patriotki kochającej swą Ojczyznę i jej piękną Naturę oraz życie w harmonii z nią, wielbiącą tradycję i tradycyjną kuchnię polską, historię, zwyczaje, obrzędy i polskość oraz jej słowiańskie korzenie, wiodącej sielskie życie na rancho pełne pracy i wyrzeczeń, realizującej z pasją swe marzenia o cudownym raju na Ziemi :) Blog Serbii (Indianki) to jedyne źródło prawdy w tym kraju.
piątek, 15 września 2017
Co to za grzyby?
kozlarz czerwony.Jadalny,grzyb szlachetny,doskonaly rowniez do suszenia.Grzyby o takim gabczastym spodzie kapelusza ,tzw sitkowatym sa bezpieczne do spozycia
2 komentarze:
Witajcie na moim blogu armio czytelników 😊
Zanim napiszesz coś głupiego, ODROBACZ SIĘ!!!
🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎
Do wrogów Indianki i Polski:
Treści wulgarne, kłamliwe, oszczercze, manipulacyjne, antypolskie będą usunięte.
Na posty obraźliwe obmierzłych gadzin nie mam zamiaru odpowiadać, a jeśli odpowiem - to wdepczę gada w błoto, tak, że tylko oślizgły ogonek gadziny nerwowo ZAMERDA. 😈
Do spammerów:
Proszę nie wklejać na moim blogu spamu, bo i tak zmoderuję i nie puszczę.
Please no spam! I will not publish your spam!
Ten okaz jak i to co we wczesniejszym poscie to kozlarz czerwony.Jadalny,grzyb szlachetny,doskonaly rowniez do suszenia.Grzyby o takim gabczastym spodzie kapelusza ,tzw sitkowatym sa bezpieczne do spozycia.Pozdrawiam-KĘTRZYNIANKA.
OdpowiedzUsuńDzięki! Też pozdrawiam.
UsuńNazbierałam, oczyściłam, pokroiłam i nie mam już siły smażyć. Czy zaszkodzą mi gdy usmażę je dopiero jutro?