wtorek, 15 stycznia 2013

Wielkie Gotowanie

Indianka wykorzystuje do wykonania swoich sosów i past dyniowych wszelkie dostępne jej egzotyczne przyprawy. Zapowiadają się cudowne wyroby domowe. W sosach będzie można znaleźć: świeżo utarty imbir, curry, pieprz, sól, grzyby i wiele innych ciekawych przypraw i dodatków... Każdy słoiczek o innym smaku będzie :) Większość fantastycznych przypraw przyjechała wprost z Italii w wielkiej pace. Rychło w czas, akurat pora doprawiać sosy i pasty dyniowe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Witajcie na moim blogu armio czytelników 😊

Zanim napiszesz coś głupiego, ODROBACZ SIĘ!!!

🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎

Do wrogów Indianki i Polski:
Treści wulgarne, kłamliwe, oszczercze, manipulacyjne, antypolskie będą usunięte.
Na posty obraźliwe obmierzłych gadzin nie mam zamiaru odpowiadać, a jeśli odpowiem - to wdepczę gada w błoto, tak, że tylko oślizgły ogonek gadziny nerwowo ZAMERDA. 😈

Do spammerów:
Proszę nie wklejać na moim blogu spamu, bo i tak zmoderuję i nie puszczę.

Please no spam! I will not publish your spam!