poniedziałek, 8 sierpnia 2011

Kuchnia warzywna

Indianka zastanawia się co by tu ugotować nowego z wykorzystaniem warzyw...
I przymierza się do wykorzystania któregoś z przepisów...
Na dziś już jest zrobiony bigos z młodej kapusty – to na obiad, a na kolację Indianka szykuje duszoną cukinię z koperkiem... 
Indianka duma i improwizuje kulinarnie dzieląc obowiązki pomiędzy kuchnię, siedlisko, ogród i sad...
Aaa... i ciasto trzeba upiec. Wwoofer Wiktor prosił o ciacho. Indianka upiecze Murzynka i ciasto gruszkowe...
Póki co, upiekła chleb koperkowy. Pycha :)

2 komentarze:

  1. Weź się podziel przepisem na chleb koperkowy :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Dzisiaj z wielkim zaciekawnieniem przeczytałem kilkadziesiąt twoich wpisów, i muszę ci powiedzieć jedno:
    WIELKI SZACUNEK.
    Co mi się mocno wrzuciło w oczy to, pamiętaj żeby obornik przynajmniej na warzywnik nawozić najlepiej jesienią, a w najgorszym przypadku wczesną wiosną, ponadto nie wszystkie warzywa znoszą tego typu nawóz. Wydaje mi się, że Twoje niepowodzenia w uprawie warzyw spowodowane było spaleniem warzyw, obornik to silny nawóz, dlatego też trzeba z nim uważać. Powodzenia w dalszej walce, trzymam kciuki, mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłem.

    OdpowiedzUsuń

Witajcie na moim blogu armio czytelników 😊

Zanim napiszesz coś głupiego, ODROBACZ SIĘ!!!

🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎

Do wrogów Indianki i Polski:
Treści wulgarne, kłamliwe, oszczercze, manipulacyjne, antypolskie będą usunięte.
Na posty obraźliwe obmierzłych gadzin nie mam zamiaru odpowiadać, a jeśli odpowiem - to wdepczę gada w błoto, tak, że tylko oślizgły ogonek gadziny nerwowo ZAMERDA. 😈

Do spammerów:
Proszę nie wklejać na moim blogu spamu, bo i tak zmoderuję i nie puszczę.

Please no spam! I will not publish your spam!